• Sidst redigeret: 08.08.2016
  • Indlæg skrevet: 08.08.2016
  • Skrevet af: Robert

Hvad skal jeg vælge?

Jeg har i weekenden haft et lille dilemma, som jeg i dag gerne vil dele på min blog. Jeg har i en længere periode været på udkig efter en ny nøglesnor læder – også det som man i daglig tale kalder en keyhanger. En keyhanger er meget praktisk i hverdagen, hvis man har flere forskellige nøgler.

Eksempelvis har jeg en cykelnøgle, husnøgle, kældernøgle og arbejdsnøgle at holde styr på. Lige netop derfor er det meget praktisk med en nøglesnor, som på en smart og elegant måde kan være behjælpelig med, hvor ens nøgler befinder sig.

Den ene af de to keyhangers, som jeg er ret begejstret for er den sorte “Forli Keynager” fra Luceléon. Den er super lækker, og er lavet i ægte ko læder, hvilket for mig er meget tiltalende. Funktionelt, så kan den det, som den skal kunne – et unikt redskab til at holde styr på mine nøgler. Spørgsmålet er egentlig bare, om den bliver for ”kedelig” i sort? Er det for enkelt? Måske er det et dumt spørgsmål, når netop sort er ”megahot” i øjeblikket, da det fremstår enkelt og stilrent.

Se nedenstående billede af beskrevet model:

Sort keyhanger - Godlir
Sort Forli Keyhanger – Billede lånt fra Godlir.dk

Den anden af de to, er ikke sort, men i stedet en brun model også fra Lucéleon. Produktet er naturligvis også udarbejdet i læder, hvilket for mig er et ekstremt vigtigt kriterie. Både når der tales om kvalitet, men også holdbarhed. I princippet kan produktet holde for evigt, hvis den blot er udarbejdet i læder, som både den brune, og den sorte model er. Læderet her er 100% okselæder – om det har en betydning, vil jeg ikke gøre mig klog, men hvis du har en større viden her, så er du mere end velkommen til at dele den med mig.

Se nedenstående billede af beskrevet model:

Godlir
Brun Luceléon Keyhanger – Billede lånt fra Godlir.dk

Jeg er markant i tvivl – skal det være nummer 1, eller nummer 2? Det skal lige siges, at prisen er den nøjagtige samme på begge to, som i øvrigt også er super skarp – DKK 200 ,- stykket, hvilket jeg vurderer som meget billigt.

Tekst og billeder er lånt og omskrevet fra webshoppen www.godlir.dk

Kan du hjælpe med mit lille weekenddilemma, så byd ind. Måske har du selv enten den ene, eller den anden liggende hjemme i gaderoben, og kan komme med for og i mod de to produkter. Mange tak for din hjælp.

OG hey! Hvor er det bare fantastisk, at endelig komme i gang med sin blog. Jeg glæder mig allerede som et ”lille barn” til at dele mit liv med Jer.

Ha’ en helt vidunderlig mandag i august.