Min skønne nevø er kommet ind på hans drømmeuddannelse i Århus. Vores familie er ikke bosat i Århus, og for nogle mennesker vil der allerede nu ringe en klokke, som vil sige at så skal vores familie nok på boligjagt! Eller rettere sagt, så skal min nevø. Jeg har lovet at hjælpe med at finde en bolig.

Planen var egentlig først at finde en helt almindelig lejlighed, men efter nogen søgen, som nogen måske kan forestille sig, så er det noget nært umuligt at finde noget der er til at betale. Det er også svært at finde noget, som ikke bliver flået ned af hylden.

Min bror og hans kone – min nevøs forældre blev derfor ret hurtige enige om at de ville investere nogle penge i en ejerlejlighed. Der findes et større udbud af ejerlejligheder i Århus, end man lige først skulle tro. Så en ejendomsmægler blev kontaktet, og der blev fundet en masse flotte lejligheder frem, og mange af dem passede egentlig ret godt på hvad det var man konkret søgte. Efter nogle fremvisninger med mere, så blev der googlet efter Boligadvokat Århus, og hurtigt blev kontakten til en boligadvokat der kunne hjælpe etableret! Hele processen var meget smertefri, og der blev sparret en større sum penge, grundet advokatens fantastiske arbejde.

Boligadvokat Århus

Min nevø er nu flyttet ind i hans lejlighed, og har fundet sig en bofælle, da det kan være lidt dyrt at sidde alene i en lejlighed i Århus i 2016. Faktisk er vi inviteret op at se lejligheden her om lidt tid, hvilket vi glæder os meget til. Det er altid sjovt at se hvordan de har valgt at indrette den forholdsvis store lejlighed på 80 kvm. Vi glæder os i hvert fald.

hus